שוקי עוף ברוטב עגבניות ירקות וטבסקו מתכון פיליפיני של גיני

שוקי עוף ברוטב עגבניות ירקות וטבסקו



מתכון פיליפיני של גיני

החומרים:

מחבת עבה
סיר עבה רחב
12 שוקים של עוף
1 בצל קצוץ דק
1 כף סוכר
מעט שמן זית

2 שיני שום דפוקות ופרוסות לחתיכות קטנות
6 תפוחי אדמה בינוניים קלופים חתוכים לקוביות מושרים במים

4 גזרים חתוכים לרצועות
200 גרם אפונה טרייה או קפואה

1 פלפל אדום גדול חתוך לרצועות קטנות
100 גרם רסק עגבניות
1/2 שקית רוטב קלדרטה
CALDERETA SPICY SOUCE MIX
(חניות המזרח)
קורט מלח
קורט פלפל שחור גרוס
4-או יותר טיפות טבסקו אפשר להוסיף פלפל צילי
מים רותחים לכיסוי העוף

אופן ההכנה:
(הפיליפינים נוהגים להסיר את העור מהעוף אני לא מסירה את העור אלא מנקה היטב).

משחימים את העוף במחבת עם  מעט שמן לסגירה מכל צדדיו.

במקביל מחממים את הסיר, שופכים לתוכו את השמן שנשאר
מסגירת העוף. מוסיפים לסיר את השום הקצוץ והבצל ומזהיבים מעט.
מוסיפים את העוף מערבבים הכל ע"י הקפצה.
ממליחים ומפלפלים מעט.

מכסים במים רותחים וסוגרים את הסיר במכסה.
ממתינים לרתיחה. לאחר הרתיחה מוסיפים את תפוח האדמה והגזר,את רוטב הקלדרטה.  מבשלים מעט, מוסיפים את
הפלפל האדום את האפונה, משפרים טעמים ומבשלים
כ-20 דקות עד שהעוף רך.


בתאבון

סיוע בביטוח לאומי וזכויות נכים-חינם

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים,ברוכים הבאים. לשנה החדשה לוקחים את כל ימי השנה ומנקים אותם היטב קנאה, שנאה, גזענות, קמצנות, אגואיזם, רוע לב, דמעות תנין,מחלות, הקדישו בכל יום שליש לעבודה והיתר לשמחה וחדוות חיים. תוסיפו לזה כפות גדושות של אופטימיות,מנה גדושה של אמונה ב-אני מאמין שלכם, מעט נתינה,ויהיה לכם יום נפלא!
פוסט זה פורסם בקטגוריה אפונה,, בשר, גזר, ירקות, מתכוני עמים,, מתכונים, עגבניות, עופות, פיליפינים, תבלינים, תפוחי אדמה, עם התגים , , , , , , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

2 תגובות על שוקי עוף ברוטב עגבניות ירקות וטבסקו מתכון פיליפיני של גיני

  1. flashes הגיב:

    אתי

    קיבלתי בצהרים הודעה על הרשומה!
    אני אכין את זה בלי החריף
    הבן שלי מאוד יאהב את זה 🙂 🙂

    יהודית

  2. yara113 הגיב:

    ערב טוב פלשי
    אני לא שמה צילי
    טבסקו בכלל לא חריף. אסור לי חריף שלא לדבר על לא בריא
    מעדן אמיתי
    יעלו עוד מתכונים
    תהני

    את יכולה לגלות לסיווי על הבלוג בנתיים שומרת על אש קטנה
    לא מספיקה עם הפורום הטובעני 286
    איך נראה הרקע?
    הקודם לא מצא חן בעיני, ובאדום לא יכולה לקרוא טוב, אלו דגמים חדשים שלא היו.
    כמו גם במבריקים.
    לאט לאט הם יעלו עוד דוגמאות, חשוב גם התכולה הפנימית.
    וערב נפלא
    אתי

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.