פטריות ממולאות גבינה בולגרית ושום

פטריות ממולאות גבינה בולגרית ושום


חומרים:

 ל-20 איש (2 פטריות לאדם)
תבנית  תנור גדולה
נייר כסף
צלחת הגשה
שמן זית כ- 1/2  כוס
10 שיני שום מרוסקות
40 פטריות שמפיניון גדולות מלאות
קורט מלח
קורט פלפל שחור גרוס
גבינה בולגרית 5 אחוז או יותר 500 גרם או יותר
500 גרם דובדבנים גדולים
2 שום שלמים

אופן ההכנה:

משמנים את נייר הכסף בתבנית אפיה גדולה במעט שמן זית.

בצדדים שמים 2 שומים שלמים.
שמים בקערה גדולה 3-4 כפות שמן זית.
לקערה זו מוסיפים:

את רגלי הפטריות קצוצות דק דק
חותכים את הגבינה לקוביות של 1/2 ס"מ
מוסיפים את השום הכתוש מלח ופלפל שחור גרוס.
מערבבים הכל יחד , משפרים טעמים.
ממלאים את הפטריות
שמים על כל פטרייה 2 טיפת שמן זית
שמים בתבנית משומנת את הפטריות
מכניסים לתנור קר ל-45 דקות בטמפרטורה של כ 175 מעלות (לא גריל)
לא מכוסה.

 להגיש על צלחת נאה ולקשט בדובדבנים.

 בתאבון

פרסמתי בפורום אוכל של אורט  08/06/2003 18:41:23

סיוע בביטוח לאומי וזכויות נכים-חינם

 

אודות ethy abrahamy

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג,רשמים מטיולי,מדע,מתכונים,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ועוד. ברוכים הבאים! לשנה החדשה לקחת את כל ימי השנה לנקות אותם היטב מ-קנאה,שנאה,גזענות,קמצנות,אגואיזם, רוע לב,דמעות תנין,מחלות ועוד. הקדישו בכל יום שליש לעבודה והיתר לשמחה וחדוות חיים. תוסיפו לזה כפות גדושות של אופטימיות,מנה גדושה של אמונה ב-אני מאמין שלכם, מעט נתינה,ויהיה לכם יום נפלא
פוסט זה פורסם בקטגוריה גבינה, מוצרי חלב, מתכונים, פטריות, שום,, שמן, תבלינים. אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.