שוקי עוף באננס ושזיפים

שוקי עוף באננס ושזיפים

החומרים:

תבנית זכוכית גדולה או אחרת

8 שוקים עוף (חישוב 2 שוקיים לאדם) נקיות מנוצות

100 גרם שזיפים מיובשים מגולענים

400 גרם אננס מקופסא כולל נוזל

פפריקה אדומה כמות נדיבה

פפריקה חריפה למי שאוהב לשיקול דעת.

אפשר להגדיל את הכמויות כרצונכם ביחסים שווים.

אפשר להוסיף ליצי, רומבוטן משמש אגוזי מלך

אופן ההכנה:
משרים את השוקיים עם פפריקה ופלפל שחור גרוס לפחות לשעתיים כאשר מידי פעם הופכים את השוקיים שיספגו היטב את הטעמים.

מסדרים את השוקים בתבנית, שופכים את שאריות הנוזל למעלה.

שמים את השזיפים והאננס כולל הנוזל.

מערבבים מעט ומרטיבים את העוף.
אני מכניסה למיקרוגל המשולב שיש לי (מיקרו עם תנור אפיה) ל –קומבי (שילוב) 5 ל-50 דקות.

= תנור אפיה שחומם מראש לטמפ` של 170 מעלות ל-3/4 שעה.

באמצע הזמן אני פותחת את הדלת הופכת את העוף ומרטיבה אותו בנוזל.

בתאבון.

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים,ברוכים הבאים. לשנה החדשה לוקחים את כל ימי השנה ומנקים אותם היטב קנאה, שנאה, גזענות, קמצנות, אגואיזם, רוע לב, דמעות תנין,מחלות, הקדישו בכל יום שליש לעבודה והיתר לשמחה וחדוות חיים. תוסיפו לזה כפות גדושות של אופטימיות,מנה גדושה של אמונה ב-אני מאמין שלכם, מעט נתינה,ויהיה לכם יום נפלא!
פוסט זה פורסם בקטגוריה אננס, מתכונים, עופות, שזיפים, עם התגים , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.