סופגניות תפוח מבצק בירה

סופגניות תפוח מבצק בירה


סיר לטיגון
קערה

רכיבים:

2 כוסות קמח
1 כוס בירה קרלסברג
1 חלמון ביצה
קורט מלח
2 כפות סוכר
מעט חמאה/מרגרינה מומסת
2 תפוחי עץ
מעט מיץ לימון
שמן לטיגון
אבקת סוכר

אופן הכנה:

לערבב את החומרים  למעט השמן עד ליצירת בצק רך ולהמתין כשעה.
לחתוך את התפוחים לפרוסות בעובי חצי ס"מ, ולהזליף על הפרוסות מיץ לימון.
לטבול את פרוסות הפרי בבצק  ולשחרר את העודף
לטגן בשמן עמוק.
להגיש בתוספת אבקת סוכר.

בתאבון

אודות ethy abrahamy

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג,רשמים מטיולי,מדע,מתכונים,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ועוד. ברוכים הבאים! לשנה החדשה לקחת את כל ימי השנה לנקות אותם היטב מ-קנאה,שנאה,גזענות,קמצנות,אגואיזם, רוע לב,דמעות תנין,מחלות ועוד. הקדישו בכל יום שליש לעבודה והיתר לשמחה וחדוות חיים. תוסיפו לזה כפות גדושות של אופטימיות,מנה גדושה של אמונה ב-אני מאמין שלכם, מעט נתינה,ויהיה לכם יום נפלא
פוסט זה פורסם בקטגוריה חגים, מתוקים,, מתכונים, תפוחי עץ,. אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

2 תגובות על סופגניות תפוח מבצק בירה

  1. flashes הגיב:

    כמו שאמא שלי היתה מכינה רק בלי בירה, עם חלב
    וכך גם אני מכינה כל שנה וגם השנה 🙂

    שיהיה חג שמח אתי

  2. yara113 הגיב:

    (-: בוקר טוב
    היות ואני רגישה ללקטוז, ולא ינקתי מסיבות רבות, גדלתי על כל מיני תחליפים, אמא שלי הייתה בשלנית(-: ואהבה מאוד את המטבח, לשמחתי ירשתי (-:למעט המידות,אף פעם לא ידעה להגיד.
    בבית מכינה לפי העין. לא מודדת, רק פעם אחת בה שרפתי סיר(-:
    אפשר גם קרם פרש, מיץ תפוחים ועוד
    רק לנסות
    יום נפלא
    אתי

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.