קציצות תרד תורכי
החומרים:
סיר פסטה
מחבת טפלון בעל תחתית עבה
קערה גדולה
קערית קטנה
מגבות נייר
2
קורט מלח
קורט פלפל שחור גרוס
ק"ג תרד 2 ביצים
3 כפות פרורי לחםמעט שמן לטיגון
3-4 כפות גבינת פרמזאן מגוררת דק 4 שיני שום טרי כתוש או כף גדושה של שום קפוא
אופן ההכנה:
שוטפים היטב את תרד (אמבטיה בכיור) יחד עם הגבעולים.
קוצצים דק ומעבירים לסיר פסטה לבישול עד שמתרכך.
מצננים וסוחטים היטב.
מעבירים לקערה גדולה.
מממ…
מעורר תיאבון 🙂
שבת שלום, יקרה
♥
בוקר טוב עופר D
אין כמו תרד.
מוזמן לבלוג הצילומים
https://yara113photos.wordpress.com
אם יש לך זמן כמובן
הרבה יותר יפה מתפוז.
בלי תקלות
חג שמח
וטיול מהנה
אתי