אלפחורס

16 בינואר2000

ALFACHORES

ALFACHORES

אלפאחורס alfachres
החומרים:
3 חלמונים
חמאה רכה
שלושת רבעי כוס סוכר
3 כפות ברנדי
300 גרם קורנפלור
200 גרם קמח
1 כפית סודה לשתיה
1 שקית אבקת אפיה
רבע כוס מים
ריבת חלב, (דולסה דה לצ`ה) קופסא או בשפופרת תלוי בכמות העוגיות שאתם רוצים.
נייר אפיה
חמאה לשימון הנייר
תבנית אפיה
100 גרם פרורי קוקוס לקישוט וטעם

אופן ההכנה:
מערבבים היטב את כל החומרים למעט ריבת החלב עד לקבלת בצק אחיד.
מרדדים את הבצק לעובי עוגיה כ-11/2 ס"מ,
חותכים לעיגולים בעזרת פרפורמה או כוסית קטנה לגודל של מדליה או כרצונכם.
מחממים את התנור,לטמפ` של 160-170 מעלות.
מכניסים העוגיות במרווחים האחת מהשניה, ומשגיחים.
העוגיות, צריכות לצאת בהירות. ללא השחמה.
מצננים את העוגיות, לאחר צינון העוגיות, מורחים שכבה נדיבה של ריבת חלב על עוגית אחת ומצמידים אליה עוגית נוספת.
על צלחת שטוחה מפזרים קוקוס. מגלגלים כל עוגית בקו התפר בקוקוס .
שומרים בצנצנת זכוכית סגורה לא במקרר.
בתאבון

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים,ברוכים הבאים. לשנה החדשה לוקחים את כל ימי השנה ומנקים אותם היטב קנאה, שנאה, גזענות, קמצנות, אגואיזם, רוע לב, דמעות תנין,מחלות, הקדישו בכל יום שליש לעבודה והיתר לשמחה וחדוות חיים. תוסיפו לזה כפות גדושות של אופטימיות,מנה גדושה של אמונה ב-אני מאמין שלכם, מעט נתינה,ויהיה לכם יום נפלא!
פוסט זה פורסם בקטגוריה ארגנטינאים,, ביצים, טו בשבט, יבשים,, יין, מאפים שונים,, מתכונים, סוכר, עוגיות, קוסקוס,, ריבת חלב, עם התגים , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.