חצילים על הפלנצה


החומרים:

קערה
צלוחית בינונית
מגבות נייר
צלחת שטוחה
חצילים מאורכים צרים פרוסים לפרוסות דקות מאוד
שן שום טרי כתושה
שמן זית
קורט פלפל שחור גרוס
קורט מלח


אופן ההכנה:
בקערית מכניסים שמן שום פלפל ומלח מערבבים

מורחים עם מגבת נייר את הפלנצה בשמן זית ומחממים היטב
טובלים את פרוסות חציל בשמן עם התבלינים ומניחים על הפלנצה
עד להשחמה מכל הצדדים.
מוציאים אל מגבת נייר.

מגישים חם או קר
בתאבון

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים,ברוכים הבאים. לשנה החדשה לוקחים את כל ימי השנה ומנקים אותם היטב קנאה, שנאה, גזענות, קמצנות, אגואיזם, רוע לב, דמעות תנין,מחלות, הקדישו בכל יום שליש לעבודה והיתר לשמחה וחדוות חיים. תוסיפו לזה כפות גדושות של אופטימיות,מנה גדושה של אמונה ב-אני מאמין שלכם, מעט נתינה,ויהיה לכם יום נפלא!
פוסט זה פורסם בקטגוריה חצילים, ירקות, מתכונים, שום,, שמן, תבלינים, עם התגים , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

2 תגובות על חצילים על הפלנצה

  1. עופר D הגיב:

    כ"כ פשוט, ונראה כ"כ נהדר. בהחלט שווה אימוץ.
    יהיה נהדר על לחם טרי עם גבינת עיזים נהדרת.

    תודה,
    ושבת שלום לך, יקרה

  2. YARA113 הגיב:

    זה נגמר עוד לפני שעושים משהוא רק מהריח(-:
    אפשר לגלגל על גבינה, בשר, ומה לא בעצם?
    שבוע טוב
    אתי

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.