בובלך – מתכון לחנוכה או פסח של סבתא של שושנה הפולניה

בובלך – מתכון לחנוכה או פסח של סבתא של שושנה הפולניה

כמות הביצים ככמות הסועדים
החומרים:
מחבת רחבה עבה
3 ביצים
קורט מלח
קורט סוכר
כ- 7 מ"ל יין אדום
חופן קמח מצה
מעט שמן רגיל

סוכר לקישוט

bubalach.JPG
אופן ההכנה:
מקציפים את החלבונים (לבן) לקצף חזק.
מקפלים פנימה את החלמונים (הצהוב).
מוסיפים קורט מלח, קמח מצה את היין ומערבבים יחד.
מחממים מחבת (לא לוהט) ושמים שמן. כאשר השמן חם
מעבירים את העיסה למחבת להזהבה. לוקח כ-10 דקות
מכסים בצלחת והופכים לצד שני להזהבה.
חותכים למעויינים כאשר חם
ומפזרים סוכר מלמעלה.
אפשר גם קצפת
בתאבון

מודעות פרסומת

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים,ברוכים הבאים. לשנה החדשה לוקחים את כל ימי השנה ומנקים אותם היטב קנאה, שנאה, גזענות, קמצנות, אגואיזם, רוע לב, דמעות תנין,מחלות, הקדישו בכל יום שליש לעבודה והיתר לשמחה וחדוות חיים. תוסיפו לזה כפות גדושות של אופטימיות,מנה גדושה של אמונה ב-אני מאמין שלכם, מעט נתינה,ויהיה לכם יום נפלא!
פוסט זה פורסם בקטגוריה ביצים, חגים, יין, מתכונים, סוכר, קמח מצה, שמן, עם התגים , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s