חצילים בפרמזאנו ומוצרלה

חצילים בפרמזאנו ומוצרלה

החומרים:

מחבת רחב

2 קערות בינוניות

נייר אלומיניום

תבנית פיירקס

לרוטב:

500 מ”ל רסק עגבנית

3 שיני שום מעוכות

1 כף שמן זית טוב

הכנת הרוטב:

לחמם במחבת את השמן ולהזהיב את השום,
להוסיף את רסק העגבניות שישאר סמיך.

החומרים:

2 חצילים  (18 פרוסות שוות)

3 שיני שום מעוכות

3 ביצים

1 כוס קמח

11/2 כוס שמן זית

כפית מלח

1 כפית פלפל שחור גרוס

1 כפי אורגאנו

1 כוס של גבינת מוצרלה מפוררת

3/4 כוס גבינת פרמזאן מגוררת

אופן ההכנה:

לחמם תנור לחום של 375 מעלות

לחלק את החצילים ל-18 פרוסות רצוי שוות בגודל
או אחת גדולה שמעליה פרוסות יותר קטנות.

להקציף את הביצים בקערה בינונית.

להוסיף מחצית מכמות המלח,פלפל אורגנו,
על אש בינונית גבוהה, מחממים מחבת רחב. מוזגים את שמן הזית

בסיר נפרד לערבב את הקמח עם שארית המלח הפלפל השחור ואורגנו.
תבנית פיירקס עם מכסה עם 2-3 כפות של רסק עגבניות שטיגנו

לטבול פיסת חציל בביצה ,בקמח,ולטגן עד להזהבה, להוציא ולהניח אחד ליד השני

בתבנית הפיירקס לשים מעט רסק עגבניות, מוצרלה מעל ופרמאזנו ,לחזור על ההליך עד שיש לנו 3 שכבות מלאות. לכסות בנייר אלומיניום לאפות בתנור 20-30 דקות

חצילים בפרמאזו ומוצרלה

חצילים בפרמאזנו ומוצרלה

ולהנות מכל ביס

מתאים ל-4-6 אנשים

אם אהבתם לחצו על אהבתי  תודה

אודות ethy ab

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג ,רשמים מטיולים,מדע,אוכל,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ואחרים,ברוכים הבאים. לשנה החדשה לוקחים את כל ימי השנה ומנקים אותם היטב קנאה, שנאה, גזענות, קמצנות, אגואיזם, רוע לב, דמעות תנין,מחלות, הקדישו בכל יום שליש לעבודה והיתר לשמחה וחדוות חיים. תוסיפו לזה כפות גדושות של אופטימיות,מנה גדושה של אמונה ב-אני מאמין שלכם, מעט נתינה,ויהיה לכם יום נפלא!
פוסט זה פורסם בקטגוריה ביצים, גבינה צהובה, גבינת פרמז`אן, חצילים, ירקות, ישראל, מוצ'רלה, מתכונים, עגבניות, עם התגים , , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.