קישואים עם בשר טחון נוסח פיליפיני של גיני

קישואים עם בשר טחון נוסח פיליפיני של גיני

החומרים:

סיר בינוני

מחבת

4 קישואים חתוכים למעוינים או קוביות
2 עגבניות ללא גרעינים חתוכות לקוביות

2 בצל ירוק חתוך לגודל ס"מ

4-5 פטריות שמפיניון טריות חתוכות לקוביות או
2 פטריות גדולות פורטבלו חתוכות לקוביות

1 בצל גדול קצוץ דק

2 שיני שום מעוכות

1 כפית אבקת מרק עוף אמיתי

250 גרם בשר טחון

קורט מלח

קורט פלפל

מעט שמן לטיגון

מעט מים חמים

אופן ההכנה:

במחבת חם מזהיבים את הבצל והשום, מוסיפים את הבשר

הטחון ומשחימים,

מוסיפים את הקישואים, העגבניות הבצל הירוק ומקפיצים מעט

בסיר.  מוסיפים את הפטריות, מתבלים. אם חסר נוזל מוסיפים
מעט מים חמים ומבשלים על אש קטנה כ-10 דקות עד
שהקישואים לא ממש רכים.

מגישים עם נודלס או אורז

אודות ethy abrahamy

הידע, הוא טיפה באוקינוס. החיים קצרים. גם בהתניידות בכסא גלגלים השמים אינם הגבול. בבלוג,רשמים מטיולי,מדע,מתכונים,בעלי חיים,מוזיקה קלאסית,ספרים ועוד. ברוכים הבאים! לשנה החדשה לקחת את כל ימי השנה לנקות אותם היטב מ-קנאה,שנאה,גזענות,קמצנות,אגואיזם, רוע לב,דמעות תנין,מחלות ועוד. הקדישו בכל יום שליש לעבודה והיתר לשמחה וחדוות חיים. תוסיפו לזה כפות גדושות של אופטימיות,מנה גדושה של אמונה ב-אני מאמין שלכם, מעט נתינה,ויהיה לכם יום נפלא
פוסט זה פורסם בקטגוריה בצל, בשר, ירקות, מתכוני עמים,, מתכונים, עגבניות, פטריות, פיליפינים, קישואים, שום,, עם התגים , , , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.